Linkki parempaan asumiseen

Isännöintilinkki Oy-palvelee-Jarvenpaassa

Isännöintilinkissä on alusta saakka tehty asiat toimintaperiaatteella ”ihmiset edellä”

Tavoitettavuus. Asiakkaan kunnioittaminen ja kuunteleminen. Tasapuolisuus. Suunnitelmallisuus. Aika. Näillä elementeillä Isännöintilinkki on vakiinnuttanut asemansa paikallisena isännöintitoimistona, jonka asiakastaloyhtiöt eivät juurikaan vaihdu.

Isännöintilinkin perustaja Juhani Noso toimi pitkään isännöitsijänä. Hän tiesi, mitkä tekijät ovat tärkeitä, jotta hän voi palvella mahdollisimman hyvin paikallisia kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä.

Yksi. Kun toimitaan paikallisesti, toimintaympäristö täytyy tuntea läpikotaisin.

Kaksi. Isännöitsijä vastaa taloyhtiöissä suurista kokonaisuuksista. Kokonaisvaltaisen palvelun takaamiseksi laaja verkostoituminen eri toimijoiden kanssa on välttämätöntä.

Kolme. Isännöitsijän tulee olla lähellä ja helposti tavoitettavissa.

Näiden elementtien pohjalta toiminta lähti liikkeelle ja samoilla linjoilla jatketaan tänäkin päivänä. Kun vuonna 2015 nykyinen isännöitsijä Briitta Lajola otti vetovastuun, hän lähti kehittämään hyväksi havaittuja toimintatapoja entisestään.

Asunto-osakeyhtiöiden maailma tuli Briittalle tutuksi jo teini-iässä, kun hän pyöri isoisänsä mukana taloyhtiöiden kokouksissa. Myöhemmin Briitta toimi muun muassa talkkarina Helsingissä. Monesta eri näkökulmasta taloyhtiöiden elämään perehtyneelle Briittalle isännöitsijän saappaisiin hyppääminen tuntui lähinnä luonnolliselta jatkumolta.

Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut tarmokas Briitta kiinnitti ensimmäiseksi huomiota taloyhtiöiden talouden seurantaan.

     - Halusin tietää, maksetaanko vastikkeet ja laskut ajallaan ja miten talouspuoli toimii. Kiinnostukseni kehittämiseen lähti talouden kautta, hän kertoo.

Kunnossa oleva talous vaikuttaa moneen asiaan.

     - Silloin on helpompi suunnitella, mitä taloyhtiössä on tarpeen tehdä nyt, viiden tai kymmenen vuoden kuluttua. Rakennuksen elinkaari on tärkeä mittari kun suunnitellaan korjauksia.

Briittan kanssa Isännöintilinkin asiakkaista huolehtii isännöitsijä Toni Lindberg. Tämä työtä pelkäämätön kaksikko on perillä toistensa taloyhtiöiden asioista. Jos toinen on poissa, toinen voi tuurata. Näin asiat eivät jää roikkumaan, vaan lähtevät saman tien eteenpäin.

     - Jos me jossakin olemme tosi hyviä, osaamme ottaa ihmiset ihmisinä. Vaikka kysymys on taloyhtiöistä, ihmiset niissä asuvat. Olemme reiluja ja hoidamme kaikkien asioita tasapuolisesti, Toni sanoo.

Briitta on aivan omaa luokkaansa ongelmanratkaisijana.

     - Olen kärsivällinen ja valmis käyttämään aikaa, jotta voimme löytää kaikille sopivan ratkaisun. Isoissa taloyhtiöissä se ei aina ole mahdollista, mutta silloin käytetään demokratiaa, Briitta sanoo.

Sen jälkeen, kun Briitta Lajola on ottanut vetovastuun Isännöintilinkistä, alkuperäisistä asiakkaista vain kolme on vaihtunut. Luku kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

     - Vahvuutemme on, että emme haali liikaa töitä. Siksi meillä on aikaa asiakkaille. Emme ole kylän halvin tekijä, mutta panostamme palveluun ja siihen, että ehdimme tekemään asiat hyvin.

Taloyhtiöiden asukkaita ja osakkaita kunnioitetaan, eikä heidän puolestaan koskaan päätetä mitään.

     - Viemme taloyhtiöiden asioita eteenpäin, mutta emme koskaan päätä heidän puolestaan. Annamme heille faktoja, joiden perusteella he voivat tehdä hyviä päätöksiä.

Asiat tehdään ihmiset edellä. Aina.

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa