Asiakastarinat

Ota yhteyttä

”Taloyhtiö ilman Briittaa ja Isännöintilinkkiä ei selviäisi”

Kaija Termä on Isännöintilinkin asiakastaloyhtiön pitkäaikainen asukas. Hän on aina ollut aktiivinen taloyhtiön kokouksissa kävijä.

 

- Olen omistanut osakkeen taloyhtiöstä lähes 30 vuotta. Vaikka välillä asuin Ruotsissa, siitä huolimatta kävin aina taloyhtiön kokouksissa. Nyt olen asunut täällä parikymmentä vuotta, Termä kertoo.

 

Alkuun talossa oli eri isännöitsijä.

 

- Sitten vaihdettiin Isännöintilinkkiin ja Briitta Lajola tuli kuvioihin. Briittan aikana on tapahtunut todella paljon. Toki jo ennen häntäkin tapahtui jotakin, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa.

Kiinteistöhoidon kilpailutus oli aivan ensimmäisiä asioita, joka tehtiin Briittan tultua kuvioihin. Saunaosaston remontti oli parhaillaan käynnissä. Hupimaja sai uuden katon joitakin vuosia sitten ja yhtiön joutotiloja otettiin toimistokäyttöön.

 

- Viimeksi tehtiin kattoremontti ja parvekkeiden etulasit, Termä luettelee.

 

Termä ei ole henkilönä sellainen, että jaksaisi jäädä odottamaan, että seuraavassa kokouksessa jotakin asiaa käsitellään.

 

- Olen voinut jo ennakkoon tulla puhumaan asioista Briittan kanssa.

 

Yhteistyö isännöitsijän kanssa on läheistä.

 

- Kyselen aina Briittalta, mitä taloyhtiössä tapahtuu, mitä uudistuksia pitäisi tehdä ja mitä remontteja on tulossa.

 

Toisinaan keskustelu kääntyy myös henkilökohtaisten asioiden puolelle. Kahvipannu saatetaan laittaa kuumaksi keskustelun lomassa.

 

- Taloyhtiö ilman Briittaa ja Isännöintilinkkiä ei selviäisi, Kaija Termä sanoo.

Taloyhtiön puheenjohtaja Jali Taajamo on tyytyväinen kaikkeen

Kymmenen paritalon taloyhtiön puheenjohtaja Jali Taajamo on yksi Isännöintilinkin tyytyväisistä asiakkaista. Puheenjohtajana hänen tehtäviinsä kuuluvat monenlaiset tehtävät ruohonleikkurin bensan hausta alkaen taloyhtiön hallituksen yhtiökokouksiin ja muutos- ja korjaushankkeisiin. Isännöintilinkki toimii Jali Taajamon tärkeänä yhteistyökumppanina.

 

- Yhteistyö Isännöintilinkin kanssa toimii hyvin. Soittelemme puolin ja toisin aina kun on tarvis, Taajamo kertoo.

 

Erityisen paljon Taajamo sai apua Isännöintilinkistä viime kesänä, kun hän rakennutti taloyhtiölle uuden 60 metriä pitkän aidan betonista valetun muurin päälle. Aidan avulla saatiin kasvatettua pihaa.

- Suunnitteluvaiheesta saakka konsultoin Isännöintilinkkiä. He auttoivat kaikessa mahdollisessa lupa-asioista alkaen.

 

Taajamo on toiminut taloyhtiön puheenjohtajana ennenkin ja tietää, ettei isännöitsijän kanssa toimiminen aina ole yhtä helppoa ja vaivatonta. Hän on tyytyväinen Isännöintilinkin toiminnassa ihan kaikkeen.

 

- En oikein voi antaa moitteita mistään. Lisäksi siellä on pirun mukava asioida. Välillä käyn ihan muuten vaan juomassa kahvia ja soittamassa suuta, Taajamo kertoo.