Isännöitsijätoimisto palvelee Järvenpäässä

Isännöintilinkki Oy on isännöitsijätoimisto, joka palvelee asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä Keski-Uudenmaan alueella. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa kiinteistön ylläpitoon ja yhtiön talouteen liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vikailmoitukset

Turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi pyydämme ilmoittamaan viipymättä havaituista epäkohdista, vioista ja häiriöistä. Mikäli havaitsemasi vika tai häiriö edellyttää nopeita toimia, ole yhteydessä yhtiön kiinteistöhuollosta vastaavaan henkilöön tai/ja tarvittaessa viranomaiseen.

 

Täytä vikailmoituslomake vain, jos havaittu asia ei edellytä välittömiä toimia.

 

Soita tarvittaessa hätäkeskukseen.  

Vikailmoitus

Huoneistokohtaisen sähkö- ja vesimittarilukeman ilmoittaminen

Jos taloyhtiösi laskuttaa vedestä tai sähköstä huoneistokohtaisten mittareiden mukaan, ilmoitetaan mittarilukemat isännöitsijälle aina asunnon haltijan vaihtuessa ja säännöllisesti neljännesvuosittain, 31.3., 30.6., 30.9. ja 31.12.

 

Sähkömittarista ilmoitetaan mittarilukema 1, päiväsähkö ja mittarilukema 2, yösähkö.

 

Lukemat ilmoitetaan oheisella lomakkeella tai annetaan vastaavat tiedot tekstiviestillä/sähköpostilla.

Sähkö- ja vesimittarilukema

Kunnossapito- ja muutostöitä suunnittelevalle

Huoneistojen kunnossapito- ja muutostöitä säätelevät monet määräykset, lupamenettelyt ja vastuukysymykset. Suunnitteluvaiheessa ennen töiden aloittamista kannattaa selvittää ainakin seuraavat asiat:

  • Rakennustekniset määräykset ja lupakysymykset

  • Taloyhtiön ja osakkaan välinen vastuunjako

  • Ilmoitusvelvollisuus taloyhtiölle (asunto-osakeyhtiölaki 2010)

  • Tilaajavastuumenettely

  • Kotitalousvähennyksen edellytykset

Vuonna 2010 astui voimaan asunto-osakeyhtiölaki, jonka mukaan kunnossapito- ja muutostöistä tulee ilmoittaa taloyhtiölle kirjallisesti. Taloyhtiö pitää kirjaa huoneistoremonteista ja tekee tarvittaessa lain vaatimat valvonta- ja tarkistuskäynnit. Osakkeenomistaja vastaa kuluista taloyhtiölle. Oikeusministeriön ohjeistuksen ilmoitusvelvollisuudesta ja palkkioiden perinnästä löydät täältä.

 

Voit tehdä ilmoituksen suunnitelluista huoneiston kunnossapito- ja muutostöistä taloyhtiöllesi kirjallisesti tai oheisella kunnossapito- ja muutostyöilmoituslomakkeella.

Ilmoitus huoneiston kunnossapito- ja muutostöistä

Muuttajalle

Tehdäänkö taloyhtiölle muuttoilmoitus? Viranomainen ei velvoita ilmoittamaan muutosta taloyhtiölle, mutta ilmoituksen tekeminen helpottaa asumista ja palveluiden saantia, joten saapumisesta ja poismuutosta kannattaa aina ilmoittaa.

 

Ilmoituksen voit lähettää vaivattomasti täältä:

Muuttoilmoitus

 

Muuttoilmoituksen postille ja maistraattiin teet helposti Muuttoilmoitus-sivustolla.

 

Asunnon vaihtoon liittyy paljon muistamista, ja verkosta löytyy muuttajalle paljon muistin tukea. Marttojen muuttajan muistilistan löydät täältä.

Asiakirjatilaukset

Tilatut asiakirjat ovat noudettavissa toimistosta toimiston aukioloaikana. Pyydettäessä postitamme asiakirjat tilaajan osoitteeseen tilaajan kustannuksella. Varaamme itsellemme 5 arkipäivää asiakirjan laatimiseen.  

Huomioithan, että asiakirjat luovutetaan vain tietojen saantiin oikeutetuille henkilöille.

Hinnasto

Ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa asumisesta

Taloyhtiössä asuessa kohtaa monenlaisia arkipäivän tilanteita. Ratkaisuja ja hyödyllistä tietoa asumisen tilanteisiin tarjoavat mm. Omataloyhtiö.fi, Kiinteistöliitto ja Isännöintiliitto.

Asiakirjatilaus