Isännöintilinkki Oy

Kansakoulukatu 14
04400 Järvenpää

Avoinna arkisin 9-16

Kokenut isännöitsijä – Isännöintilinkin tarina

Juhani Noso toimi pitkään isännöitsijänä ja perusti vuonna 2007 Järvenpäähän oman isännöintitoimiston, Isännöintilinkin. Tarmokkaalla otteellaan Juhani sai isännöitäväkseen vakiintuneen asiakaskunnan Keski-Uudenmaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöistä.  Isännöintilinkin paikallisuus ja toimintaympäristön tuntemus, laajat yhteistoimintaverkot ja lähi-isännöinnin periaatteet ovat mahdollistaneet asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.

Briitta Lajola aloitti Isännöintilinkin toisena isännöitsijänä vuonna 2012, ja Isännöintilinkin omistajuus siirtyi hänelle keväällä 2015. Briitta on tarmokas ja työtä pelkäämätön isännöitsijä, joka jatkaa Isännöintilinkissä jo hyväksi havaittua toimintatapaa.

Vakiintuneesta toimintamallista huolimatta asumisessa ja asumisympäristössä tapahtuva kehitys ja muutos edellyttävät isännöinniltä valppautta ja jatkuvaan muutokseen sopeutumista. Haastetta tuovat mm. asuntokannan ikääntyminen ja taloudellisesta tilanteesta johtuvat muutokset. Briittan vahvuuksia muuttuvassa toimintaympäristössä ovat vahva talousosaaminen ja hyvä organisointikyky. 

Isännöintilinkin henkilöstö vastaa haasteisiin myös kouluttautumalla ja kehittämällä toimintaansa niin, että asiakkaat voivat jatkossakin jättää arvokkaan omaisuutensa luottavaisin mielin Isännöintilinkin hoidettavaksi.

Ota yhteyttä!

Suosittele meitä